tiistai 26. maaliskuuta 2013

Café Merenneito

Eilisen postauksen päätteeksi kehuin hyvää kahvilaa jäällä kävelyn päätteeksi. Nyt myös kuvia Café Merenneidosta, joka löytyy Espoon Matinkylän rannasta. Kahvila on avoinna näin keväisin jopa joka päivä.
Takapuolen alle löytyy lämmintä.


Café Merenneidosta löytyy maisteltavaa vaativampaakin makuun ja valokoima on suuri niin juomien kuin maisteltavienkin suhteen. Pitkän kävelyn päätteeksi voi ottaa vaikka kupposen lämmintä keittoa. (Viereisessä pöydässä rouva sitä söi ja minulle iski annoskateus, vaikka hyvää oli tämäkin =D).Kahvilan paikat ovat pääsääntöisesti ulkona.Mutta mikä onkaan sen ihanampaa, kuin nauttia kuumaa juomaa keväisessä auringonpaisteessa. Aurinko paistaa kahvilaan lähes koko päivän.


Paikka on ihana myös kesällä, sillä vieressä on hyvä hiekkaranta, jossa pienemmätkin voivat pulikoida matalassa rantavedessä. Paikalla on myös hyvä leikkipuisto. Vielä on vähän matkaa kesäisiin rantapäiviin =).

 
Café Merenneidon nettisivuille pääset tutustumaan tästä.


Matinkylän rannasta löytyy myös avantouinti paikka, mikäli kaipaa virskistystä. Sanovat, että avannossa uiminen on todella terveellistä, mutta minua ei kyllä kylmään veteen saa, ei kesällä eikä varsinkaan talvella =).

4 kommenttia:

 1. Näissä oli hyvää tunnelmaa. Ei paha, ei paha. Nyt alkaa itkettämään. Huomenna muutto pois Mereneitsin luota... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ette muuta kauaksi, auton nokka vain Espoota kohti ja pian olette taas merellä =)

   Poista
 2. Heippa! Vaikuttaa ihanalta paikalta. Täytyykin suunnitella joku retki noihin maisemiin ja samalla käydään tuolla kaffella :) Kiitos vinkistä.
  Kiitos kun vierailit blogissani. Vastauksena kysymykseesi: teen kuvakollaasit Photoshop Elementisillä, jolloin googlettamalla löytyy lukuisia ilmaiseksi ladattavissa olevia templateja. Itse en osaisi sellaisia tehdä - mutta rakastan käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, voin todella suositella Café Merenneitoa, eikun retkelle! Ja kiitos puolestaan sinulle tuosta Photoshop Elements tiedosta. Ohjelma löytyykin onneksi jo koneelta, en vain tajunnut, että sillä saa aikaiseksi noin kivoja kuvakollaaseja. Täytyy siis lähteä googlaamaan templateja =D

   Poista