sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mua kutsuu laiva valkoinen, meri sininen...

"Mua kutsuu laiva valkoinen, meri sininen", tunnelmoitiin aikanaan Silja Linen mainoksessa. Nämä kuvat tosin rehellisyyden nimissä on otettu kilpailijan laivalta, Viking Lineltä.

Keula kohti merta!


Laivalta löytyy paljon kuvauksellisia yksityiskohtia. Onneksi oli sen verran kylmä ilma., että kannella ei ollut paljoa ihmisiä, sain kuvailla kaikessa rauhassa.Tämä alus purjeti suomenlipun alla. Miksiköhän sanotaan, että purjehtii jonkun lipun alla, kun tämä alus ei ole nähnytkään mitään purjeita...


Komentosillalta kapteeni tähystää merelle ja ohjaa laivaa reitille. Laivalta löytyy niin paljon kaikenlaisia yksityiskohtia, joista ei ole hajuakaan, mitä ne ovat. Kuvauksellisia silti =)
Kuvat on otettu 2011 keväällä, joten meressä on vielä jäitä. Kevät aurinko paistoi yhtä kauniina kuten tänäänkin. Ihanaa, kesä on tulossa!Tämä reissu tehtiin Tukholmaan, joten seuraavassa postauksessa tulossa kuvia keväisestä Tukholman saaristosta.

7 kommenttia:

 1. Ah, ihanaa, et arvaakaan kuinka paljon mua kutsuu meri sininen! Just mietin, että pitäisköhän venekauden alkua odotellessa käydä laivalla. Pääsis hetkeksi merelle, Tukholma on aina ihana ja itse asiassa laivallakin olisi ihan hauskaa käydä, ekaa kertaa vuosikausiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan, että paljon =)Laivalla on tosi kiva käydä aina silloin tällöin. Tukholmassa on aivan ihana saaristo, haasteena kuvatessa oli se, että aina tuntui olevan "väärällä" puolella ja kuvattavaa just siellä toisella puolella. Ei muuta kuin varausta tekemään =D

   Poista
 2. Upeita kuvia! Täällä toinen valokuvien harrastelija :)
  http://monaspicturesque.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Vaan omat kuvani kyllä kalpenevat sinun kuvien rinnalla, siis aivan k e r r a s s a a n upeita kuvia! Vielä on minulla matkaa ja opeteltavaa, mutta mikäpä tässä on opetellessa, hauska harrastus =)Minusta on mukava katsella muiden ottamia kuva ja yrittää oppia myös sitä kautta. Pitääkin penkoa blogisi oikein perin pohjin =)Haaveena edelleen se hyvä kuva.

   Poista
  2. Mutta naiset! Hoblaa, kosha on kesä. Merellä siintää jo avovesi ja sen reina lähestyy rantaa kovaa vauhtia. Kohtapa tämä ja Kippari kiitää Lady Gracella kohti Tallinnaa! Vuosittainen kesän korkkaaminen hyisellä merellä. Ihanaa!

   Poista
  3. Kirjoitusvirheet tekevät tekstistä aina tosi hyvän... O_o.

   Poista
  4. Ajassa on onneksi se hyvä puoli, että sitä ei voi pysäyttää ja se takaa sen että kyllä se kesä tosiaan tulee. Tulevana viikonloppuna siirrytään jo kesäaikaankin =D

   Poista