keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Inkoon keskustan idylli

Inkoon keskusta jokimaisemineen tajoaa ihanan idyllin.


Olimme sen verran myöhään liikkeellä, että kahvila ei ollut enään auki. Tämä parkki merkki on muuten veneilijöille =D. Kahvila on aivan joen rannassa.


Pienipuoti ja Kiurunpesä sijaitsevat joenrannalla myös. Klikkaamalla liikeiden nimiä, pääset tutustumaan heidän valikoimaan. Harmi, että olivat illalla kiinni. Vai pitäisikö sanoa, että onni että olivat kiinni, säästyi minulta rahaa =D.


Joen yli menevä silta on yksikaistainen. Jako jalankulkijoiden ja autoilijoiden välille oli tehty kauniilla kukkaistutuksilla.
Kirjaston kuistilta löytyi romanttinen istuinryhmä. Tuossa olisi voinut hetken istahtaa hyvän kirjan parissa. Olisi saattanut kulua vahingossa pidempikin tovi. Houkutteli!


Kukat tekevät kesän! No joo, kyllä sen tekee myös aurinko ja lämpö =).
Pieni, mutta sitäkin idyllisempi paikka. Tämän talon nurkalta alkoi reitti jokipuistoon, josta enemmän teille seuraavassa postauksessa.

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloisen ja ihastuttavan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli pieni mutta todellakin sitäkin suloisempi =)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalta ja idylliseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli, erittäin idyllinen. Tuli sellainen rauhallinen oli kun siellä tassutteli menemään =)

   Poista
 3. Aivan ihanan tunnelmallista! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! Tunnelman aisti ihanasti kun käyskenteli ja tutki paikkoja rauhassa =)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Idyllinen on Inkoo todellakin :)

  VastaaPoista
 5. Me kävimme pari kesää sitten katsomassa yhtä venettä Inkoossa ja voi kuinka ihanalta näyttivät niin satama kuin keskustakin. Ihan niin kuin sinun kuvissakin. Venekauppoja ei tullut sillä kertaa ja Inkoon kahvilat ja muut jäivät "kaivelemaan", koska olimme myös myöhään liikenteessä. Ehkä joskus jaksamme täältä pohjoisesta vielä sinne saakka purjehtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Meille reilut pari vuotta sitten kaupat syntyi ja sitä oli tosi kiva fiilistellä. Tosin Nordeaa, jossa kaupat tehtiin, ei enään kylältä löytynyt =D Toivottavasti joskus jaksatte tulla, varmasti löytyy muitakin kivoja paikkoja joissa vierailla. Ihanaa kesää!

   Poista