tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ruokaa ja ...

Löysimme pienen etsimisen jälkeen ruokapaikan, jonne meidän yhdeksänhenkinen seurue mahtui hyvi.



Päädyimme syömään Rantaravintolaan. Tilaa oli epäilyttävän paljon, mutta syy selvisi hetken katselun jälkeen, kaikki asiakkaat olivat ravintolan aurinkoisella puolella =D.






Naantali täyttää tänävuona (2013) 570 vuotta ja sen kunniaksi Vakkasuomen panimo on tehnyt Naantalille oman juhlaoluen. Tätä herkkua sai vain kolmesta paikasta Naantalissa ja Rantaravintola oli yksi niistä. Mieheni tilasi juhlaolutta, minäkin sain maistaa ja hyvää oli.



Tilasin itselleni pizzan, jossa oli kanttarellia, minitomaattia ja rucolaa. Rakastan rucolaa, voisin syödä sitä kaikkien ruokien kanssa. Pizza oli oikein herkullinen.



Rantaravintolassa oli oikein ystävällinen palvelu ja maittava ruoka. Pääset tutustumaan heidän nettisivuille tästä.

Se, että istuimme paikan varjoisalla terassilla osoittautui loppujen lopuksi ihan huippu jutuksi. Nimittäin käsillä oli se viikonloppu kun tasavallan presidenttimme siirtyy viettämään kesää kesävirka-asunnolleen Kultarantaan. Naantalin kaupunki järjesti presidenttiparille tervetulovastaanoton
venesatamassa Killan laiturissa. Ja arvatkaas kuka kiitteli pitkää putkeaan, kerrankin =D.



Olin suorastaan aitiopaikalla ravintolan ruokapöydässä! Presidenttipari saapui omalla veneellä Kultaranta VIII:lla Killan laituriin.






Vielä köydet kiinni ja päästään maihin.



Laiturilla Presidentti Sauli Niinistöä ja Rouva Jenni Haukiota tervehdittiin kuorolaululla. Jenni sai kauniit kukat. Tähän minun putki ei kuitenkaan taipunut, vaan kävin nappaamassa kuvan vähän lähempää =D.

Se, että satuimme paikalle ihan sattumalta, oli täydellisen retkipäivän täydellinen päätös.

5 kommenttia:

 1. Rantaravintola näyttää kivalta paikalta. Hienoju kuvia sait presidenttiparista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna <3! Olin ihan into piukeana kun näin heidät =D

   Poista
 2. Taidetaan mennäkin Jennin (tyttäreni, ei Haukion) kanssa kyseiseen ravintolaan syömään ;) Kiitos vinkistä! Oikein hyviä kuvia olit ottanut, jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3! Voit toki kysyä Haukiota myös mukaan. Hän on kesät siinä ihan kivenheiton päässä. Voisi tykätäkkin kun pääsisi viettämäön tyttöjen kesken aikaa, vaihtelua presidentin rouvan edustuspäiviin =D

   Poista
 3. Iik! Olipas mainio kuvauskohde :-). Ei ihan jokapäivä osu kohdalle :-). Hyviä kuvia.

  VastaaPoista