perjantai 16. elokuuta 2013

Nikolai

Suomenlinnassa on ravintola Valimon lisäksi myös toinen suosikki paikka, jossa tykkään käydä syömässän, nimittäin pizzeria Nikolai. Sinnehän sitä oli myös tälläkin kertaa päästävä. Olin himoinnut heidän nimikko pizzaa jo pitkin talvea.


Pizzeria Nikolai toimii ravintola Walhallan yhteydessä Kustaanmiekan saaren linnakkeessa. Puitteet ovat myös sen mukaiset, aivan ihanat!


Pizzerian edustalla on iso terassi. Tässä mahtuu pizzaa maistelemaan useampikin henkilö. Ja onneksi tilaa on, sillä paikka on melko suosittu ja välillä ihan viimeistä paikkaa täynnä.
Käydään sisään!
Paikka on todella tunnelmallinen, ollaanhan vanhassa linnakkeessa. Kynttilöillä on luotu lisäämään tunnelmaa.


Terassin lisäksi paikkoja löytyy myös sisältä.
Katon ihania kaaria ja kulmia.
Kustaanmiekassa sijaitseva linnoitus on mielestäni melkeinpä paras paikka Suomenlinnassa! Jotenkin niin kiehtova ja huokuu historiaa. Täältä löytyy myös parhaa luolat, ei muuta kuin taskulamppu mukaan ja tutkimaan =)
Näitä kuvauksellisia yksityiskohtia tämä paikka suorastaan pursuaa. Tulee ihan vallinnan vaikeus, mitä kuvata tai vaihtoehtoisesti paljon kuvia =D.


Linnakkeen vallit ovat korkea ja niillä kasvava heinä, varsinkin sateella, saattaa olla liukas. Varoitukset ovat paikallaan.
Minusta on aina jonkin jännittävää katsella Kustaanmiekasta ohi lipuvia isompia laivoja. Niistä lisää seuraavassa postauksessa =).

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Ja voi että, en ole koskaan kuullutkaan tuosta pizzeriasta. Kiitos vinkistä! Se näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Kannattaa käydä pizzat syömässä. Paikka on avoinna vain kesäisin, joten tarkista syksymmällä aukioloajat ettet mene turhaan paikalle (minä olen käynyt parikin kertaa ovella, ilman että olen päässyt sitään =D).

      Poista