perjantai 23. elokuuta 2013

Yksi ruusu on kasvanut...

Ihanaa huomata, että uusia lukijoita tulee lisää. Tervetuloa mukaa! Ja kiitos vanhoille lukijoille, että olette jaksaneet seurailla näitä minun "jorinoita". Kommenttinne ovat olleet jokaisen päivän piristys, kiitos niistä!

Pidän paljon kukista. No siis ylipäätään luonnosta =). Kukista suosikkejani löytyy monia, ja yksi niistä on ruusu. Nykyään siitä löytyy todella upeita erilaisia värejä, niin sisälle kuin ulos. Tässä pari =).


Tämä ihana tulipunainen yksilö kasvoi juhannusviikolla Inkoon hautausmaan edustalla. Niin oli kaunis, että pakko oli pysähtyä kuvaamaan.


Läheltä katsottuna näyttää melkein sametilta.


Tiesittekö, että ruusuja on yli sata erilaista lajiketta? Punainen ruusu symbolisoi rakkautta, kauneutta, rohkeutta ja menestystä. Ja kun niitä on yksi, merkitsee se, että olet kaikkeni, rakastan sinua =).


Tämä ruusu kasvoi ulkona pensaassa, mutta juuri tämä yksilö puhutteli minua. Se oli niin kaunis ja jotenkin erillään muista.


Vieressä oli nuppuja, jotka odottivat omaa tilaisuuttaan aueta kauniiseen loistoon.Tämä ruusu puolestaan löysi tiensä meidän kotiin maljakkoon kukkakaupasta.


Ei lienee tarvitse muistuttaa, että vaaleanpunainen on lempivärini =D.


Ruususta löytyy ihania yksityiskohtia kuvattavaksi.
Lopuksi vielä kaksi samanlaista kivaa, toinen värien kanssa ja toinen mustavalkoinen. Minusta kuvan fiilis muuttuu ihan oleellisesti. Molemmat ovat omalla tavallaan minusta hienoja.


... ja sen olisi kyllä hän pominut ja painanut povelleen. Mutta köyhänä ei ole tohtinut, vaan on jättänyt paikoilleen.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Ruusu on niin kaunis kukka!!

  VastaaPoista
 2. Ihania lähikuvia ruusuista! Aurinkoista viikonloppua Sinullekin ja uusia kuvauskohteita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja ♥. Me ollaan viikonloppu veneellä Lähteelässä joten kamera laulaa taas =).

   Poista