lauantai 31. elokuuta 2013

Rannan kautta takaisin vierasvenesatamaan

Vatsat täynnä ja nyt takaisin veneelle. Olimme tulleet Bossa Novaan keskustan kautta, joten päätimme mennä takaisin vierasvenesatamaan rannan kautta. Ehkä hieman pidempi matka, mutta ihanat maisemat. Kauniina kesäiltana oli mahtavaa vajutella juuri syötyöä ruokaa matkalla veneelle.
  Paikallinen venesatama.


Kalatorilta löytyi säännöt parkkeeraukselle. Kalastajilla on tiettyinä päivinä etuoikeus. Hyvä niin, pääsevät asiakkaat ostamaan kalaa.
  Levähdyspaikka.


 Kaupungin kapeita, idyllisiä kujia.


Tämän ovenkahvan voisin ottaa minäkin!


 Tämä numerosarja jäi mysteeriksi. Olisi kiva, jos joku osaisi kertoa mitä nämä numerot kertovat.


 Laiturit ovat yksi minun heikkoista kohdista (olette ehkä jo huomanneet) =).


 
Päivä alkoi taittua iltaan ja auringonlasku värjäsi maisemaa kauniiksi.


  Voisiko nämä olla kesän revontulia? No, oikeasti ne ovat pilviä =).


Tuttu ranta pilkisti jo kaislikon takaa. Pian ollaan perillä veneellä.


Tämä kaveri oli pakko esitellä teille =D. Hän kurkisteli erään talon aidan takaa. Onkohan tämä se Irwinin laulussa kuvattu perusjuntti? Miltäs kuvaus kuullostaa?

"Joskus aikain alussa kun luotiin maailmaa. Niin tarvittiin myös kansaa kauas susirajan taa (vaikka Tammisaari ei kyllä olekkaan susirajan takana). Vahingossa Luoja oudon prototyypin loi, ja tuumi että "Pakkasessa tuokin elää voi". Niin syntyi kaurahattu, rehupuntti, punaniska, perusjuntti Oikea härmäläinen Kaurahattu, rehupuntti, punaniska, perusjuntti Häijy ja itsepäinen."

Voisin melkein sanoa että juntti se ON =D.

12 kommenttia:

 1. Ihana penkki. Ja hieno ovenkahva. Ja hieno postaus.

  VastaaPoista
 2. Ihana penkki. Ja hieno ovenkahva. Ja hieno postaus.

  VastaaPoista
 3. Jaa, mitähän ne numerot tarkoittaa? Osaisivatkohan kertoa Tammisaaren matkailutoimistossa? Ihania kuvia taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CurryKaneli <3! Miksi minulle ei tullut mieleen tuo matkailutoimisto??? Siellä varmasti olisivat osanneet kertoa, pitäisiköhän ihan soittaa heille =)

   Poista
 4. Ihania postauksia Tammisaaresta ja se pulukuva on todella hieno! <3 Kyllä mieli lepää näitä kuvia katsellessa ja sinun juttuja on aina ihan huippukiva lukea :) Tuolle taatusti aidolle perusjuntille nauroin makeasti =D Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos Ansku ihanasta kommentista <3! Niin lämmitti sydäntä että. Perjuntti oli todella pakko esitellä, kun sellaisen löysin =D. Samoin sinulle ja perheellesi, leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Mukava kuvasarja jälleen kerran, olet kyllä detailien bongauksen suomenmestari. ;-) Tuo viimeinen kuva pisti miettimään, ettei vaan kyseessä kuitenkin olisi poliittinen kannanotto. 8-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pasi ihanasta kommentistasi! Nyt ihan leijun... =D

   Poista