keskiviikko 28. elokuuta 2013

Tammisaaren keskustassa

Aurinko paistoi, mutta tuuli alkoi tuntumaan otsassa jo liikaa. Tuulta karkuun lähdimme viettämään aikaa Tammisaaren keskustaan.


Matka keskustaan ei ole pitkä, mutta se voi kestää silti kauan. Välille nimittäin sijoittuu todella monta ihanaa putiikkia joihin on suorastaan pakko piipahtaa.


Hauskin opaskyltti mitä tähän mennessä olen nähnyt =).


 "Hemma bra men båten bäst", samaa mieltä =D.


Tämä naulakko olisi ihana laittaa kylpyhuoneen seinälle.


Tyynyhulluille löytyi monesta liikkeestä ihania vaihtoehtoja. Suorastaan runsauden pula iski. Löysin ihan itseni näköisen patsaan! Paitsi yleensä en kuitenkaan ota rannalle mukaan käsilaukkua =D.


Keskustasta löytyi myös paikka jossa oli myytävänä monenlaisia ihania käsitöitä.
Bongasin hauskan idean, jonka voi suht helposti itsekkin tehdä. Vasemmalla korissa on virkattu pussukka, jonne on laitettu kiviä (voi olla maalattuja tai ihan luonnon kiviä). Sitten kiinnitetään pussukkaan nipsu ja ulkona roikkumaan pöytäliinan reunaan. Ei vie takuuvarmasti tuuli liinaa mennessään =).


Torin laidalta löytyy mm. turisti-info.


Toiselta laidalta löytyy viehättävä kahvila Carl de Mumma.
Herkkuja löytyy moneen makuun, on suolaista ja makeaa. Nauttia voi paikanpäällä tai ottaa mukaan. Kun kutsu kävi Puolimatruusi seilaa blogistin UllaO:n perheen veneelle kahville, tiesin heti, mistä haetaan paakelssit tuliaisiksi =).
Tässä vielä muutamia mielestäni kivoja yksityiskohtia keskustasta.


Tiililläkin voi tehdä kaunista jälkeä =).


Rappuset ja rännit ovat minulle heikko kohta, aina räpsähtää kamera...


Nämä kaiteet olivat taidokkaasti tehty.

Tammisaari on paikkana tosi kiva ja kuvauksellinen, tässä ei toki ole vielä kaikki, jatkoa seuraa =).

6 kommenttia:

 1. Kiitos Katinka ihansita Tammisaari -kuvista. me jätämme automme yleensä sinne lähelle satamaa, kosk tykkäämme kävellä keskustaan kun matka ei ole pitkä, mutta totta puhut että aikaa saa kulumaan yllättävän paljon :). Kukkaro kevenee, mutta onneksi voin aina todeta, että ei taaskaan tullut turhaan otettua mukaan "varakassia" :).
  Ton pöytäliinan kiinnipito -keksinnön kyllä nyt varastan ihan pokkana. Tykkään virkata ja kerätä kiviä ja nyt ne saa yhdistettyä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle puolestaan ihanasta kommentista <3! Minä rakastan kiviä ja osaan myös virkata, joten minusta tuo oli hauska idea ja oli ilo jakaa se muillekin =) Ja saa just sellaisia kuin haluaa. Tammisaari kuvia on vielä ainakin parin postauksen verran tulossa, joten pysy "kanavalla" =D.

   Poista
 2. Ihania kuvia rakkaasta Tammisaaresta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna <3! Vielä tulee pari postausta ennen kuin vaihdetaan maisemaan =).

   Poista
 3. Oih ja voih näitä ihania postauksiasi Tammisaaresta! Huippukuvat taas kerran! Seuraavia odotellessa ;)

  VastaaPoista