keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

SeriMeri

Kävin joulunalla Helsingin Vanhalla joulumyyjäisissä (tiedän, on tosi ikävää palata talveen näin kesällä, mutta tämä oli välttämätöntä jutun kannalta =D). Myyjäisissä oli monia ihania käsin tehtyjä tuotteita myytävänä. Ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka paljon. Yksi myyntipiste oli kuitenkin ylitse muiden, SeriMeri! Kun näin heidän tuotteet, se oli rakkautta ensi silmäyksellä =).



Tämä koirakuosi sulatti sydämmeni saman tien! Entä sitte merelliset kuosit, aivan ihania! Kännykkäkukkaro on niin iso, että sinne menee hyvin nykyiset älypuhelimet, omani on Samsung Galaxy III. Lisäksi kukkarossa on etutasku, jonne mahtuu hyvin luottokortit tai rahaa ja lenkki, josta sen saa roikkumaan vaikka kaulasta. Erittäin käytännöllinen pussukka.




Toinen pussukka piti ostaa kameralle, tänne sujahtaa kakkoskamerani Canon PowerShot SX260 HS juuri sopivasti. Kuosin nimi on kaunis Kompassiruusu!


Ostohetkellä oli vaikea tehdä päätöksiä, että minkä pussukoista ostaisin ja niinpä jouduin palaamaan myyjäisiin viellä uudelleen. Vaivaamaan jäi mm. tämä pikkukukkaro, joka sopii vaikka avaimenperäksi. Lisäksi halusin lisää koirakuosia, penaaleita ei ole koskaan liikaa =D.


 

SeriMerin tuotteet ovat 100%:sesti luonnonmateriaalia. Tuotteissa on myös kierrätettyjä materiaaleja, esim. farkkua, koruja kirppiksiltä ja omista tuotteista jääneitä ompelupaloja. Ihanaa ja ekologista toimintaa, sanon minä!




Talven aikana tein vielä lisätilauksen SeriMerin nettikaupan kautta. Nämä ihanat tiskiliinat ovat Bambua ja koristavat veneemme vesihanaa. Ja siis eivät pelkästään korista, vaan ovat oikein ihanat siinä mihin ne ovat tarkoitettu. En pystynyt päättämään, kumpi kuosi olisi kivempi, joten ostin molemmat. Tiskiliinakin saa olla mielestäni kaunis.




Tässä merellisiä kuoseja.


Olin tuskaillut veneellä aina kaiken maailman latureiden kanssa. Juttelimme messuilla valmistajan kanssa, ja tadaa, SeriMerin mallistostoa löytyy myös reissupussi, ja onneksi merellisillä kuoseilla! Juuri sopivan kokoinen mm. latureille. Pussissa voi toki säilyttää mitä vaan ja siitäkin löytyy lenkki, josta pussin voi laittaa vaikka roikkumaan jonnekin.


SeriMerin toimintaan kuuluu myös purjehdukseen liittyviä palveluita, johon yrityksen nimikin antaa vihjeen. Voit käydä tutustumassa SeriMerin toimintaan ja nettikauppaan tästä. Sivuilta löydät monia muita ihania kuoseja ja lisää tuotteita. Minule ilouutinen oli, että SeriMeri on avannut Fiskarssiin uuden oman työhuoneen, jonka yhteydessä on oma pieni putiikki. Fiskarssiin ei ole meiltä pitkä matka ja lisäksi se on aivan upea ympäristö. Fiskarsista olen postannut jo aiemmin, pääset lukemaan  tästä.

Itse olen ollut näihin tuotteisiin enemmän kuin tyytyväinen ja siksi voinkin suositella niitä lämpimästi myös muille.

6 kommenttia:

  1. Onpas kivoja kuoseja. Tykkään muuten tuosta johtopussi-ideasta! Pitääpä itsekin hommata joku säkki noille latureille yms, mitä kuskaa veneelle ja takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykästyin näihin heti ja tosiaan talvella tein vielä lisätilauksenkin =)

      Poista
  2. Ihania kuoseja! :) Meinasin jo marimekon myymälästä ostaa parit pussukat ja kännykkä sai jo omansa, mutta kuosit ei tällä kertaa oikein iskeneet meikäläiseen, vaan nämä kelpaisivat vaikka kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ovat ihania. Tilausta vaan tekemään nettikauppaan tai vierailulle Fiskarssin. Itse haluisin kanss piipahtaa tuolla Fiskarssin puodissa =)

      Poista
  3. Tämä onkin ihan uusi ja mielenkiintoinen tuttavuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain. Itse ihastuin näihin tuotteisiin heti =).

      Poista