keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lintsi by night

Koska olimme loppukesästä liikkeellä, saimme kokea Linnanmäen upeat valot.


Illan hämärtyessä ja auringon laskiessa mailleen, alkoivat valot tulla pikku hiljaa oikeuksiinsa.


Mustekala on ollut Linnanmäellä jo vuodesta 1985. Melko vanha ja legendaarinen laite siis tämäkin.Rinkeli iltavalaistuksessa.


Tässä kuvassa vauhtia aloittelee Rinkelin edustalla Kehrä. Se on vuonna 1998 puistosta poisviedyn Enterprisen jälkeläinen. Vanhan Enterprisen löydät kesäisin Kouvolasta Tykkimäeltä.


Ja tässä Kehrä täydessä vauhdissa, joka on 48 km/h. Tämä laite on meidän perheen suosikki, pois lukien minut tietenkin =D.


Vuoristorata kutsuu ajelulle.


 Karusellit ovat myös Lintsin legendaarisia laitteita. Tämä ketjukaruselli on vuodelta 1977.


Linnanmäen vanhin laite, hollantilainen karuselli, joka tuli Linnanmäelle 1954. Sen valmistumisvuosi on 1896! Tässä minäkin pystyn olemaan kyydissä ja joka kerta myös menen, kun ollaan Lintsillä. Tässä laitteessa on tunnelmaa, sillä karusellin pyöriessä soitetaan nostalgisia sävelmiä.


Kummitusjuna oli uusittu ja siitä oli tullut Helsingin kammottavin hotelli, Kyöpelivuoren hotelli. Tämä "komistus" oli valveilla vastaanotossa. Ei teksi tänne mieli yöksi, sen verran hämärää porukkaa hotellissa oli =D.


 Tässä vielä Lintsin muutamia valoja.


Nämäkin kuvat oli otettu näppärän kokoisella Canon PowerShot SX260 HS kamerallani. Toimi tosi kivasti myös hämärässä valaistuskessa.

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelmapläjäys Lintsistä illalla! Olen tätä tummuutta ja valoa katsonut tarkalla silmällä! Olen nimittäin hankkimassa näppärän kokoista kameraa ja yksi mahdollinen on Canon PowerShot SX280 HS. Tuo hämäräkuvaus kiinnostaa ja 280:ssa on 20 x optinen zoom. Myös WiFi - mahdollisuus toteutuu tuossa kamerassa. Kiitos Katinka kamerakierroksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Tuulia <3! Voin todella lämpimästi suositella tuota Canoin Powershottia. Se ei ole ihan pienistä pienin, mutta on kuitenkin näppärän kokoinen ja sillä tulee hyviä kuvia. Minä hämmästyn oman Powershottini kanssa joka kerta =D.

   Poista
 2. Kivoja kuvia. Mä en juurikaan käy Lintsillä kun ei pää kestä laitteita. Muutama vuosi sitten viimeksi kävin vuoristoradassa ja silmät kiinni koko matkan ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myönnän, että minäkin jouduin muutamassa kohdassa pistämään silmäni kiinni =D. En tosiaankaan kestä laitteita, mutta minusta Lintsillä on muuten kivaa katsella, kun toisilla on lystiä. Ja ympäristö on mielestäni kiva.

   Poista
 3. Hih :) Samoilla teemoilla tosiaan mennään :) Aivan mahtavia kuvia sinulla!

  VastaaPoista