sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hangon Makaronitehdas

Hangosta löytyi monia hyviä ruokapaikkoja... näin kesäaikaan. Kävimme kerran aikaisemmin talvella Hangossa ja silloin saimme etsiä tovin ruokapaikkaa =D.


Rannan tuntumassa sijaitsevasta makasiinirivistä löytyi monia hyviä vaihtoehtoja. Kuten olen jo kertaalleen maininnun, meidän perhe rakastaa italialaista ruokaa, joten testasimme Hangon makaronitehtaan.


 Sananlaskuissa piilee usein viisaus, niin myös tässä, joka löytyi heti paikan eteisestä.


Vaikka olikin kesä ja helle, ei yhtään haitannut, että rappusille oli laitettu kynttilälyhtyjä. Loivat aivan ihanan tunnelman!


Portaiden yläpäässä tervehti heti tämä rento sohvaryhmä. Eikö olisikin ihana istahtaa hyvän lasillisen äärelle ystävien kanssa. Sohvat suorastaan kutsuivat minua nimellä (kuten tuppaavat tekemään kotonakin) =D.
Ravintolasalissa vallitsi näiden kuvien ansiosta aivan ihana italialainen tunnelma. Sisällekkin olisi ollut mukava jäädä, mutta koska päivä oli suorastaan paahteinen, menimme syömään ulos. Minun mielestä Suomessa pitää syödä aina ulkona, kun vain sää sen sallii, sen verran harvinaista ja lyhytaikaista herkkua sen on.
Palataan kaunista sisääntuloa pitkin takaisin terassille.
Teraasi oli todella rento ja viihtyisä. 


Vatsa kurnii jo, ei kun tilaamaan. Listalta löytyi monenlaisia hyviä italialaisia klassikkopastoja. Itse valitsin klassikoista klassikoimman, Alfredo pastan. Niin oli nälkä, että jälleen jäi annos kuvaamatta... taas =). Maustui tosi hyvälle!


Brännskärissä kanat olivat kytiksellä, täällä olivat perinteiset varpuset =).


Paikka oli aivan ihana, palvelu ystävällistä ja ruoka todella hyvää. Hangon makaronitehtaan sivuille pääset tutustumaan tästä. Harmi, että paikka on avoinna vain kesäisin. Juttelin henkilökunna kanssa ja he kertoivat, että suunnitteilla olisi samanlainsen paikan perustaminen myös Helsinkiin. Toivottavasti suunnitelmat onnistuvat, sillä täällä odottaa jo yksi kanta-asiakas =D!

PS: Täällä toivotettiin koirat tervetulleeksi heti ovella. Vink vik veneilevät koirat!


8 kommenttia:

 1. Onpa todella houkutteleva ravintola! Tämä laitetaan ehdottomasti korvan taakse! Upeita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli todella hyvä, itsekin haluan mennä sinne toisenkin kerran =)

   Poista
 2. Onpa viihtyisä ravintola! Ja hyvät kuvat, tunnelma välittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia <3! Paikka oli todella mieleenpainuva =).

   Poista
 3. Wau miten hienoja kuvia! Tuo ravintola täytyy laittaa korvan taakse, myös noiden veneilevien koirien korvien, hih! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ansku <3! Koirat todella toivoteltiin ihan kyltin kanssa tervetulleeksi, joka on kiva, ei tarvitse arvailla, että voiko koira tuoda vai ei =D.

   Poista
 4. Olipa taas hienot kuvat ja tuo paikka on lämpimän tunnelmallinen. Täytyykin tarkistaa löytyykö sieltä gluteiinitonta vegeruokaa tällaisella ruokavammaiselle... Jos/kun Hankoon joskus seilaamme, niin ilman muuta tuonne täytyy päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Merenneito <3! Jos ei paikasta löydy gluteenitonta, niin aina voi pistäytyä vaikka rentouttavalla lasillisella siinä ihanassa sohvaryhmässä. Mietin sitä itse vieläkin =D.

   Poista