perjantai 25. lokakuuta 2013

Hangon upeat rannat ja ihanat villat

Aivan oman ihanan tunnelman Hagolle tuo valtavat hiekkarannat. Rantaa riittää ja riittää ja riittää ja riittää...
Rantoja oli useampia ja muutamissa oli jopa palveluja tarjolla. Auringonoton ja uimiseen väliin oli mahdollista käydä syömässä välipalaa ja juoda virvoittavia juomia.


Nämä uimakopit ovat varmasti Hangon kuvatuin kohde ja kaupungin tavaramerkki =).
Rannalla juhlivat myös lokit. Jäljistä päätellen täällä on ollut oikein kunnon bileet =).
Kävelimme rantaa pitkin ravintola Neljän tuulen tupaan. Paikka sijaitsi aivan uskomattomalla paikalla pienellä Mäntysaarella. Olimme illalla liikkeellä ja meidän epäonneksemme paikka oli juuri sinä iltana mennyt poikkeuksellisesti tuntia aikaisemmin kiinni. Teimme siis hukkareissun. 


Mummoni aina sanoi aikanaan, ei niin huonoa ettei jotain hyvää. Saimmehan nauttia matkan aikana kauniista rantamaisemista =).


Rantojen lisäksi Hangolle aivan oman ihanan tunnelman tuovat kulttuurihistorialliset villat. Villa-alue syntyi, kun Hangon kaupunki perusti valtion tuella merikylpylän 1878 ja palstoitti sen yhteyteen suuren joukon huvilatontteja.
Jokaisella villalla oli oma nimi.


Rakennukset olivat todella kauniita ja täynnä ihania yksityiskohtia.


Myös piha-alueet olivat mahtavia ja hyvin hoidettuja.
Tässä Casinon ranta. Täältä löytyi myös Hanko Sushi!
Hanko on ehdottomasti kesäkaupunki numero yksi. Täällä voi nauttia kesästä ihan etelänmaan tyyliin. Kannattaa ottaa tarpeeksi aikaa, sillä vaikka kaupunki on kohtuullisen pieni, riittää nähtävää paljon. Jo rannalla oleiluun ja villojen ihasteluun saa menemään tovin =).

8 kommenttia:

 1. Kivoja ja Hankoa hyvin kuvaavia otoksia. Hanko on ihan mun suosikkikohde kesällä! Urheilumahdollisuudet ovat Hangossa ihan loistavat; kaikki maailman vesiurheilulajit, ratsastus, fillarointi, lenkkeily, tennis, rantajooga you name it! Niin ja sitten ne kaikki toinen toistaan paremmat ravintolat ja ihanat pikkuiset sisustusliikkeet. Sanoinko jo, että Hanko on ihan mun suosikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NJ <3! Hanko ON aivan ihana kesäkaupunki. Olo oli kuin olisi ollut ulkomailla konsanaan =).

   Poista
 2. Ihania kuvia ihanasta Hangosta. Ensi kesänä sitten tuonne Neljän tuulen tupaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna <3! On tosiaan kiva, että aina jää jotain minkä vuoksi palata takaisin =).

   Poista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos Nonna <3! Olipa ihana yllätys!

   Poista
 4. Hangossa olen käynyt autolla, en koskaan veneellä. Tänä kesänä oli suunnitelmissa veneillä sinne, mutta tuli juhlaesteitä. Kuvasi houkuttelevat Hankoon! Kiitos hienosta jutustasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuulia <3! Onneksi Hanko pysyy paikoillaan ja kesiä tulee, joten ei kun ensikesänä paikalle =D. Hanko yllätti minut todella positiivisesti. Jos jossain moititaan levotonta satamaa, niin ympäristöstä löytyy rauhaa ja näkemistä. Ekä minulla ainakaan ole satamastakaan valittamista, kivaa oli =).

   Poista