torstai 31. lokakuuta 2013

Stora Fagerå

Niin koitti se päivä, että seuraava päämäärä olisi kotisatama. Miten se onkin, että kun kotimatka alkaa, niin omat liikkeeni ainakin hidastuvat. Ihan kuin sillä olisi jokin vaikutus siihen, ettei kotimatkalle tarvitsisi lähteä =D.


Päivä oli tuulinen ja meillä olisi edessä ennen kotisatamaa Porkkalanselän ylitys. Tuulen oli luvattu tyyntyvän iltapäiksi, joten poikkesimme kotimatkalla Stora Fageröhön laittamaan ruokaa ja odottelemaan tuulen tyyntymistä.
Paikka on Uudenmaan virkistysalueen paikkoja ja se on vuokrattu Inkoon seurakunnalta.


Paikka on todella upealla hiekkarannalla.


Nuotiopaikan lisäksi löytyy grillikatos.


Kippari teki tulet ja niin saatiin ruoan valmistus käyntiin.


Nuotiossa on aina jotain rauhoittavaa.


Viimeinen vessaraportti =). Paikasta löytyi siisti huussi.


Ruokailun jälkeen vietimme vielä aikaa ja kiertelimme saarella.


Macro esiin ja kuvaamaan =). Tämä kasvin nimestä ei ole valitettavasti tietoa, mutta sitä on hyvin usein rannoilla. Jos joku tietää nimen, niin mielelläni sen kuulisin.
Kasvissa oli tällaisia pallomaisia kukintoja.


Tuuli tyyntyi iltaa kohti ja oli aika jatkaa matkaa. Ennen kotisatamaa oli matkan varrella vielä pari rajavariolaitoksen tarkastusta, ihan vähän ennen kotisatamaa =). Kaikki oli kunnossa (edelleen).

Vaikka mieli oli haikea, olimme kaikki tyytyväisiä lomaamme. Olimme nähneet monia aivan upeita paikkoja. Olimme tavanneet laitureilla uusia ihania ystäviä,  kuin myös jo ennestään tuttuja. Sää oli suosinut yli odotusten. Tekniikka ei ollut pettänyt meitä kertaakaan, emmekä olleet kertaakaan missään vaaratilanteessa. Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistunut loma. Reitti oli kulkenut Tammisaari - Hangonkylä - Taalintehdas - Högsåra - Kasnäs - Korppoo - Nauvo - Brännskär - Helsingolm - Tunnhamn - Hanko - Jussarö.


4 kommenttia:

 1. Teillä oli kyllä hieno reissu! Ja miten ihania kuvia ja muistoja siitä onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna <3! Ollaan kyllä itsekin reissuun tyytyväisiä ja uuden kauden suunnittelu on jo työn alla =D.

   Poista
  2. Kiitos Katinka hienosta saaristokierroksesta. On ollut mukava olla mukana!

   Poista
  3. Kiitos Tuulia <3! Mukavaa jos siitä on ollut iloa. Itsekin oli kiva ikään kuin tehdä kierros uudelleen ja muistella lomaa =).

   Poista