sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Helsingholmin rannoilla

Helsingholmin saarella oli myös helppokulkuisia luontopolkuja. Itse koin jälleen elämyksen nimen omaan rannoilla. Varoitus, nyt lähdetään jälleen "kivikaudelle" =D!


Ranta oli kivihullulle jälleen paratiisi! Rannalle oli rakenneltu kivistä tällaisia pinoja. Tietekin meidänkin piti tehdä omat pinot.
Siis niin yksinkertaista ja niin kaunista!

 

Olisin voinut kuvata näitä ihan loputtomasti. Osan aikaa makoilin kameran kanssa selälläni kivien välissä. Kivet olivat lämpimiä auringonpaisteesta, meri liplattei edessä... oli melko autuas olo!


Saaren kärjessä oli ihana hiekkaranta. Merivesi oli kirkasta ja ranta loiveni pikku hiljaa. Paikka oli ihan täydellinen aurinkoisen päivän viettoon eväineen kaikkineen. Kärjestä oli merelle aivan uskomattomat näkymät.
Kasnäsissä oli upeat kalliot. Helsingholmen saarella nämä rannat tekivät omasta puolestaan lähtemättömän vaikutuksen. Näiden vuoksi on tänne pakko päästä joskus uudelleen.

Muutama merellinen kuva vielä.

 

Rannalta lähti kotiin myös "tuliaisia". Kiviä ja simpukankuoria tottakai. Näitä matkamustoja meillä on koti täynnä ja silti pitää saada lisää. Loma ja matka jatkuu. Seuraavaksi lähdemme kohti Tunnhamnia.

7 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia kuvia! Kiviset ja kallioiset rannat, aah, niissä vaan on sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku <3! Just niin kivissä ja kallioissa on sitä jotain!. Hän kuka ei ymmärrä ei kannata selittää ja hän kuka ymmärtää, ei tarvitse selittää =D.

   Poista
  2. Olipas hyvin sanottu! Ja näinhän se juuri on :)

   Poista
 2. Oi mitä kesätunnelmia ja kivikkoja! :) Helsingholmista on kuulunut blogeissa niin paljon hyvää, että ensi kaudella se on varmuudella yksi yöpaikoistamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merenneito <3! Itse olin kuullut myös pelkkiä kehuja paikasta, joten siksi päätimme sinne mennä. Ja nyt siellä käyneenä voin todella suositella paikkaa lämpimästi. Ensinnäkin se suojaisa lahti loi jo oman tunnelman, puhumattakaan muista rannoista. Ihana saari kertakaikkiaan!

   Poista
 3. Voi kyllä oli taas upeita kallioita ja kiviä!

  VastaaPoista