perjantai 11. lokakuuta 2013

Nauvon keskustassa

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Nauvo oli siitä ihana paikka, että keskusta sijaitsi aivan vierasvenesataman vieressä. Itse satamassa oli paljon palveluita ja nähtävää, mutta myös keskustassa kannattaa vierailla.


Keskustassa ja sen ympäristössä sijaitsee monia todella kauniita ja kuvauksellisia rakennuksia.


Meren läheisyys elementteineen on läsnä täälläkin.
Keskustasta löytyy parikin eri ruokakauppaa. Nauvoa voidaan kutsua myös täyden palvelun satamaksi, täällä veneilijä pystyy täydentämään kaikki varastot...


lähtien ruoka, lääkkeet, alkomahoolijuomat, nostaa pankista rahaa jne.


Keskustassa torin laidalla on myös satama.Tänne saa parkkeerata, tai siis rantautua (veneitä ei kai parkkeerata) 8h kerrallaan =).


Heti keskustan rannasta löytyy Nauvon tori.


Ja sen vieressä vähän vielä perinteisempi tori. Täältä löysimme viimein savustettua kampelaa. Pitihän sitä ostaa kun kerran saaristossa illaan =).


Meidän perheessä tykätään kirpputoreista ja vanhojen tavaroiden liikkeistä. Nauvosta löytyi todella hyvä oikeasti vanhan tavaran liike, Antiikki-kirpputori Pietari palvelee. Kun astui sisään liikeeseen, varoiteli itse Pietari yllä olevalla kyltillä pikkuisia lapsia koskemasta tavaroihin =D.


Tavarat oli järjestetty hyvin ja katsottavaa riitti. Uskon, että täältä löytyy jokaiselle jotakin.
Vanhoja kameroita, oli pakko ottaa kuva!


Nallepariskunnalla on menossa iltapäivä teehetki, ei kylläkään ollut after eight, sillä kello ei ollut vielä niin paljoa =).


Tämä oli aika vekkuli kynttilä =).


Täältä liikkestä lähti mukaan meille myrskylyhty, josta oli tehty sähköinen versio: Mieheni onneksi palautti lyhdyn arvon, poisti sähköreleet ja nyt lyhty palvelee alkuperäisellä tarkoituksella.


Tämä kaunis nukke toivotti tienposkessa tervetulleeksi: Pietari palvelee liikkeen nettisivuille pääset tutustumaan tästä.
 

Pietarin pihalta löytyi myös tämä hauska vanha hälytysajoneuvo.Ihan ei selvinnyt, että mikä virka tällä aikanaan on ollut. Luultavasti palokunnan palveluksessa. Oli miten oli, kovasti on söpön näköinen, vai mitä sanotte?


Koiria muistutettiin tekemään tarpeensa toisaalle. Tässä kuvassa luulisi viestin menevän perille, sen verran "selväkuvaisesti" se on kerrottu =D.


Nauvon keskusta on pieni ja idyllinen. Mikäli vierailet Nauvon vierasvenesatamassa, poikkea ihmessää katselemassa myös keskustaa.

10 kommenttia:

 1. Tiedätkö, haluaisin niin käydä tuolla kaukana saaristossa! Nauvo kuulostaa niin ihanalta paikalta. No, ehkä ensi kesänä.:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin laitat ensi kesän suunnitelmiin =). Samoin sinulle oikein ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Näitä on niin kiva katsoa! Ja mikä ihastuttava Pietarin kauppa! Siellä pitää käydä. Kiitos Katinka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuulia <3! Tuo Pietarin kauppa oli kyllä aivan ihana, sieltä löytyy mitä vaan =).

   Poista
 3. Tänään kävin Nauvossa ja OLI KUOLLUT paIKKa mikään ei ollut auki. Ainoa hyvä kokemus oli ateljee jossa myytiin kivistä tehtyjä
  esineitä. HYVÄ PAIKKA JA HYVÄ ISÄNTÄ!!! KIITOS Muuten Nauvolle suuri miinus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tosiaan valitetavasti olla niin, että se nk. kuumin sesonki on ohi. Harmi sinällään, sillä viime vuosina syksy on ollut todella hyvää veneilyaikaa vielä.

   Poista
 4. Nauvo on ihana! Viidettä viikkoa viettelen täällä saaristokesää kesätyön merkeissä. Täällä on jotenkin hurjan hyvä fiilis, eikä tämmöistä sisämaan tyttöä katsota kieroon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauvo on ihana =). Olet onnekas että olet päässyt sinne töihin =).

   Poista