tiistai 29. lokakuuta 2013

Pirate

Vaikka lomaa ollaan vietetty merellä, ei sentään olla nähty merirosvoja =). Hangosta löytyy makasiinialueelta myös ravintola Pirate, jossa kävimme syömässä, mitäpä muutakaan kuin pizzaa.


Paikka mainosti jo ulkopuolella, että heillä on aito elävätulinen pizzauuni. Kuulosti herkulliselta pizzalta, joten pitihän sitä testata.Paikka oli sisustettu merihenkisesti, joka merenrantakaupungissa mielestäni toimii aina.
Täällä voi istua myös tynnyrinpäällä ja nautta vaikka hyvästä juomasta. Yläkerrassa oli pieni putiikki, jossa oli myynnissä kaikenlaista kivaa, villasukkia, lasipulloja tms.


Lämpimät ja paahteiset kesäpäivä jatkuivat edellen, joten menimme terassille syömää.


Listalta löytyi monenlaista hyvää, mutta olimme asennoituneet pizzaan. Tänä kesänä tilasin lähes poikkeuksetta joka paikasta samanlaisen pizza. Vuohenjuustoa, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa. Ja nyt muistin vaihteeksi myös kuvata syömäni ruoan =D.


Pizza oli lomallanai syömistä pizzoista ehdottomasti paras. Joku taika taisi siinä elävässä tulessa oikeasti olla!


Sesonki on tältä kesältä jo ohi, mutta uusi kesä on tulossa. Mikäli silloin menet Hankoon ja tekee mielesi hyvää pizzaa niin ei kun Pirateen. Heidän nettisivuille ja vaikka tykkäämään Facebookissa pääset tästä.

6 kommenttia:

 1. Hanko, Pirate ja pizza! Kiitos vinkistä! Herkullisen näköisiä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia <3! Pizza oli hyvää (vieläkin nousee vesi kielelle =D).

   Poista
 2. Tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksesi :)
  Matkakuvia ja niihin liittyviä juttuja on aina mukava seurata ja näillä sisävesillä on tullut
  purjeennarujakin vedeltyä tosin ei ihan viime vuosina.
  Melkein tunne pizzan tuoksun, erittäin herkullisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki ja tervetuloa lukijoiden joukkoon! Toivottavasti viihdyt näiden minun jorinoiden ja kuvaus yritelmien parissa =D. On aina tosi mukavaa saada kommentteja toiselta kuvaajalta =).

   Poista
 3. Pizza näyttää oikein gourmet-safkalleja ravintolassa on näköjään kiva tunnelma (elleivät upeat kuvasi hurjasti kaunistele sitä ;) Pistetään siis tämäkin paikka muistiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli tosi kiva. Ehkä hieman tumma sävyiltään, muta niin varmaan merirosvoluolan tulee ollakin =D. Yläkerrassa oli tosi kiva pieni myymälä, mutta siellä oli niin pimeää, että kuvat eivät oikein onnistuneet. Kamerasta nimittäin lakkasi salama loman aikana toimimasta =).

   Poista