tiistai 1. lokakuuta 2013

Bussilla keskustaan

Kuten edellisessä postauksessa totesin, pääsi Korpoströmin vierasvenesatamasta bussilla keskustaan. Matkaa sinne on yhdeksän kilometriä, joten varsinkaan kauppamatkaa ei kannata ihan patikoimalla tehdä. Bussi lähti useamman kerran päivästä Korpoströmin lähellä sijaitsevalta parkkialueelta.


" Linjuriauto on maantien ässä. Jos olet jonnekkin pyrkimässä, kättäsi heiluta auton tullen, kyydin se antaa sulle." Saavuimme reilun kymmenen minuutin matkan jälkeen Korppoon keskustaan. Olipa mukavaa olla kyydissä vaihteeksi autossa =).


Päivä oli hieman sateinen, mutta se ei menoa haitannut. Päivä oli lämmin, joten sateesta huolimatta nautimme matkasta kovasti.


Keskustasta löytyi lähes kaikki tarvittavat palvelut.Meillä oli reppu mukana, joten kävimme täällä myös kaupassa. Linja-autossa ostokset tulivat mukavasti ja vaivattomasti satamaan.
 Pari kuvaa raitilta...
Myös kirjasto löytyy Korppoosta.


Saaristolaisissa maisemissa ollaan =).


Mieheni oli viettänyt lapsuudessaan monia kesiä täällä. Hieman olivat kuulema paikat muuttuneet niistä ajoista =).


Majatalo DAG-15. Majatalosta voit lukea lisää täältä.


Keskustasta löytyi mukava pieni ravintola. Olimme hyvissä ajoin valmiita paluumatkalle, joten ennätimme nauttimaan virvoittavat juomat terassilla ennen bussin saapumista.


Aivan keskustassa on Korppoon Pyhän Mikaelin kirkko. Kirkko ja hautausmaa olivat niin kauniita, että ne ansaitsevat ihan oman postauksen. Niistä siis lisää seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti